PĂGUBIȚII SOȚULUI DELIEI MATACHE ÎL CAUTĂ ȘI PE FOSTUL ASOCIAT! CUM SE APARĂ AFACERISTUL ”PĂRĂSIT” DE RĂZVAN MUNTEANU

”Mister Crypto”. Este renumele căpătat de Răzvan Munteanu, soțul cunoscutei cântărețe Delia, om de afaceri care a câștigat notorietate în zona investițiilor în cryptomonede.
El și-a făcut cunoscut business-ul, la el au venit mulți oameni din zona cu bani și dispuși să riște sume importante, zeci de mii, sute de mii de euro.
Numai că s-ar părea că a ieșit prost. Păgubiți pe capete, după ce piața monedelor virtuale a intrat în picaj și pare că ar mai avea scurtă distanță până la prăbușire. ”Povețele” lui Răzvan către investitorii dornici de avuție rapidă și ”grasă” ar fi fost, cel puțin pentru unii, doar vorbe-n vânt. Afaceriștii sunt revoltați și îi cer explicații celui
care devenise, peste noapte, un fel de broker în crypto. Nu a scăpat nici fostul lui asociat, care, de altfel, nu ar fi implicat în aceste promisiuni nerespectate. CANCAN.RO are detaliile unei povești cu început de ”viață-n roz”, dar transformată-n gri spre negru.
Răzvan Munteanu, un afacerist cunoscut și în lumea showbizului grației căsniciei cu Delia, se învârte, de mult timp, în cercul restrâns al bogătașilor din Capitală. Și a devenit chiar garanția succesului, doar că pe piața cryptomonedelor, o piață nesigură, o piață cvasinecunoscută.
Dar afaceriștii care i-au călcat lui Răzvan Munteanu pragul au mers pe siguranța omului devenit și consultant. Și i-a convins pe bogătași că averile se vor mări, așa că mulți nu au stat pe gânduri: au investit, unii, masiv! Piața crypto a picat, afaceriștii-perdanți s-au revoltat.
Citește și