Otravă pură care îți distruge oasele. O bei în fiecare zi fără a ști cât de toxică este pentru organism

Specialiștii sunt îngrozniți! Oamenii din întreaga lume consumă zilnic acest tip de băuturi fără să știe ce efect devastator au asupra organismului. Oasele sunt, pur și simplu, distruse în timp. Iată ce se întâmplă în corpul tău!

Energie, dar cu un preț
Sucurile cu acid sunt o adevărată bombă pentru organism și efectele devastatoare se văd în timp.

Conform cercetătorilor, sucul este, pur și simplu, otravă în pahar şi afectează corpul. Oasele sunt cele care, pe parcursul anilor, au cel mai mult de suferit.

Ca să înțelegem mai bine, iată ce se întâmplă în organism când le consumăm:

În primele 10 minute – O cană de suc acidulat conţine aproximativ 10 linguri de zahăr, adică nici mai mult, nici mai puțin decât 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în sistem.

După 20 de minute – Nivelul de glucoză este în creștere şi creşte și nivelul de insulină. Ficatul începe să transforme zahărul în grăsime.

Efectul asupra organismului

După 40 de minute – Cafeina din suc este absorbită complet. Fluxul sanguin creşte şi ficatul eliberează şi mai mult zahăr în sânge. Creierul tău blochează receptorii hormonali pentru
A

După 45 de minute – Secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu heroina.

După 50 de minute – Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul şi calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limitează excreţia de calciu în urină.

După 60 de minute – Toate mineralele care ar trebui să ajungă în oase, inclusiv magneziul, calciul şi zincul, sunt excretate în urină.

După o oră – Te simţi cu multă energie şi începi să ai schimbări de stare.

Citește și