Operații Estetice La 23 De Ani? Fiica Artistei Loredana Groza, Acuzată De Internauți

Fanii Loredanei au lăudat-o pe Elena Boncea în comentarii, dar și pe mama ei, a cărei frumusețe a fost vizibil moștenită.

Loredana Groza se declară o mamă fericită. Elena Boncea a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară cu stil, gata să cucerească lumea artistică din România.

Vedeta a postat câteva imagini pe contul său de Instagram cu fiica ei, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Astfel, Elena Boncea poate fi văzută într-un cadru ce aparține perioadei interbelice, purtând o rochie neagră, clasică și având o coafură cu bucle, în stil retro.

Loredana Groza a demonstrat de-a lungul anilor că este o femeie nonconformistă

Loredana Groza a demonstrat de-a lungul anilor că este o femeie nonconformistă, care nu ține cont de părerile celor din jur și mereu a spus lucrurilor pe nume.

În ultima perioadă, artista a atras atenția cu numeroase imagini care mai de care mai provocatoare,

iar fanii au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice, însă aceasta a negat de fiecare dată că ar fi apelat la intervenții estetice.

„Nicio operație estetică.

Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și cu curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale” , a mărturisit Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

Tânăra a primit numeroase complimente, dar și critici din partea internauților
Fiica Loredanei Groza de 23 de ani a primit numeroase complimente, dar și critici din partea internauților. Unul dintre aceștia fiind de părere că a apelat deja la intervenții estetice.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată!”, a comentat un internaut la poza postată pe Instagram de Loredana Groza cu fiica sa.

Vâzand comentariul venit la adresa Elenei, vedeta a reacționat la mesajul primit în secțiunea de comentarii a acestuia și l-a asigurat că fiica sa nu are absolut nici o intervenție: „Domnu Costi, să nu vă pară! E cum a făcut-o mama”.

Cu toate acestea, Elena a primit și mesajele admirative din partea internauților.

„Trebuie să facă cinema. Este foarte frumoasă și sigur talentată ca tine!”, „Ar putea poza în straiele oricărei epoci. Este deosebită, enigmatică și profundă în privire și are personalitate. Sincere felicitări amândurora și la cât mai multe realizări frumoase!’, „O superbitate princiară, discretă, elegantă, finețe și mister… Alături de frumoasa ei regina mamă, Loredana”, au fost câteva dintre mesajele primite în secțiunea de comentarii.

Citește și