Oana Lis și-a amanetat verigheta. Motivul dureros pentru care a luat această decizie

Oana Lis și-a amanetat verigheta! Soția fostului primar al Capitalei a ajuns în situația de a merge cu verigheta la amanet pentru a primi bani la schimb. Viorel Lis are nevoie de un cărucior cu rotile, pentru că nu mai poate merge singur, iar Oana a decis să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l ajuta până la capăt.
Oana Lis și-a amanetat verigheta
Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis au epuizat toate economiile familiei, iar Oana s-a văzut în situația de a-și amaneta verigheta.
Deși îi este foarte greu, ea nu renunță și face tot ce poate pentru a-și ajuta soțul până la capăt. Viorel Lis este internat într-o clinică de recuperare, asta după ce i s-a făcut rău din nou și Oana s-a speriat.
Anul acesta a fost unul de cumpănă pentru fostul primar al Capitalei.
„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea, a scris Oana Lis pe Facebook”, la descrierea unei poze cu verigheta ei.
În urmă cu mai puțin de o lună Oana îi ruga pe oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare să spună o rugăciune pentru soțul ei care ajunsese din nou pe mâinile medicilor
. Din păcate Viorel Lis și-a pierdut funcțiile locomotorii, acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoie urgent de un scaun cu rotile.
Diagnosticul crunt primit de Viorel Lis
Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a început anul 2022 cu stângul.
După ce a fost infectat cu coronavirus, soțul Oanei a suferit un infarct și a fost operat de urgență, apoi a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare.
Acum nu mai poate merge și Oana și-a amanetat verigheta pentru a-i putea cumpăra repede un cărucior.
Mulți au judecat-o pe Oana pentru că a anunțat că-și amanetează verigheta, dar majoritatea dintre cei care au văzut mesajul ei i-au transmis că o susțin și i-au cerut un cont în care să doneze pentru cele necesare în această perioadă grea.
Viorel Lis stă în spital de ceva timp, iar cheltuielile sunt mari.
Oana Lis a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu se plânge și că face pentru soțul ei ceea ce ar trebui să facă orice soție, la bine și la greu.
Citește și