OANA CIOCAN, MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU ELENA CHIRIAC DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR: „TU EŞTI…”

Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor România 2022, în ediția de ieri. Spre eliminare au fost votați și Elena Chiriac, dar și Alex Delea. Care au fost ultimele cuvinte spuse de fosta Războinică?

Ieri seară, votați spre eliminare au fost Oana Ciocan, Elena Chiriac și Alex Delea. Din cei trei concurenți nominalizați, telespectatorii și-au dorit să o trimită acasă pe Oana.

După ce prezentatorul emisiunii de pe Pro TV, Daniel Pavel, a anunțat că fosta Războinică va pleca acasă, aceasta a menționat că o doare inima. Cu toate că a spus acest lucru, ea a mai \

mărturisit că nu poate plânge, deoarece este mândră de performanțele ei și de faptul că a rezistat atât timp în jungla din Republica Dominicană.

”Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat deși mi-a fost greu uneori. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, pentru că eu nu mă gândeam.

Și am ajuns până la urmă. Nu pot să plâng, fiindcă sunt mândră de mine. Sunt recunoscătoare, m-am maturizat”, a mărturisit Oana Ciocan, după ce a aflat că va pleca acasă.

Citește și