Oana Lis nu a mai rezistat! Ce se întâmplă după moartea lui Viorel Lis: Cu Dumnezeu…

Oana Lis a răbufnit! Soția lui Viorel Lis a avut un mesaj tranșant pentru cei care o critică în mediul online. Ce au spus internauții despre ea?

Oana Lis, mesaj tranșant în mediul online

Oana Lis a răbufnit! Soția lui Viorel Lis a avut un mesaj extrem de dur pentru cei care ai criticat-o în mediul online. Mulți au crezut că s-a măritat cu fostul primar al Capitalei numai pentru banii săi.

După 25 de ani de căsnicie, mariajul lor s-a dovedit a fi unul solid, mai ales că în ultima perioadă, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate.

Iar în ciuda faptului că i-a rămas alături, răutăcioșii încă spun că se gândește la moștenire. Mai precis, la banii ce îi vor rămâne după ce el nu va mai fi în viață.

Ei bine, vedeta le-a transmis un mesaj celor care o critică. Aceasta le-a spus că sunt superficiali și nu văd sacrificiile pe care le face de dragul soțului ei.

„Puțin obosită! Lumea se gândește și e interesată doar despre ”Oare ce îi lasă «moșul»?!”. Nimeni nu se gândește: ”Oare ce face ea acum pentru «moșul» si cât se implică?!”. Lumea e superficială și vede ce vrea ea. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris ea pe Facebook.

Citește și