O fetiță s-a născut cu plete și avea un păr bogat încă din timpul sarcinii

Maya, o fetiță din Dublin, s-a născut cu plete, micuța având un păr bogat și negru încă din cea de-a 34-a săptămână de

sarcină. Acest lucru i-a uimit pe părinții ei care credeau că bebelușii vin pe lume fără a avea păr.

În cele din urmă, mămica din Irlanda s-a împăcat cu ideea și acum este foarte mândră de fetița ei. Ba chiar i-a făcut și cont de Instagram pe care postează frecvent imagini cu coafurile fetiței.

Alexandra Jechorek, din Dublin, Irlanda, a fost șocată atunci când în timpul unei ecografii din a 34-a săptămână de sarcină, a văzut faptul că fiica ei, Maya, avea o „coamă” de păr neagră.

Această mămică a crezut că toți nou născuții sunt fără păr, însă a aflat cu stupoare că fiica ei avea deja un păr mătăsos încă din pântece. Alexandra Jechorek, de 21 de ani, a rămas fără cuvinte când a aflat acest lucru despre Maya.

Maya, o fetiță care s-a născut cu plete
Femeia, care este din Dublin, s-a născută fără a avea păr, la fel ca și iubitul ei, ce îi este și coleg de birou, Lee Bond, care are 23 de ani. Același lucru s-a întâmplat și cu fiul lor,

Kadin, în vârstă de 5 ani. Iar acest lucru a făcut-o pe mamă să creadă că toți bebelușii se nasc fără păr.

„Deja aflasem că o să avem o fetiță, dintr-o ecografie precedentă, așa că, la 34 de săptămâni, eram foarte nerăbdători să vedem cât de mult a crescut. Când doctorița a întors ecranul spre

mine, nu mi-am putut crede ochilor. Era acest mic bebeluș pe ecran cu un cap plin de păr. Mă gândeam nu se poate, acest lucru nu este posibil. Să fiu sinceră, credeam că toți bebelușii se

nasc fără păr. Fiul meu Kadin s-a născut chel, așa că am crezut că acela e felul în care bebelușii se nasc. Dar odată ce am văzut cât de mult păr are fiica mea, am devenit mult mai nerăbdătoare să o întâlnesc, mai ales că Maya deja arăta ca o persoană micuță”, a povestit Alexandra Jechorek.

Șase săptămâni mai târziu, Maya s-a născut la Spitalul The Coombe Women and Infants University, din Dublin, cântărind 3,88 kg.

Maya avea la naștere un păr bogat, negru

Citește și