O femeie a devenit bogată la 25 de ani după ce soțul ei a părăsit-o. Ce s-a întâmplat cu bărbatul în acest timp

O femeie din America a devenit bogată la mai bine de 20 de ani după ce soțul a părăsit-o și a lăsat-o cu doi copii și cu datorii. Acesta și-a părăsit familia și a început o viață nouă sub o altă identitate.
Însă într-o zi, Linda a aflat de la poliție că soțul ei trăiește și a fost arestat sub acuzația de fraudă.
Richard Hoagland a dispărut de acasă în 1993, lăsându-și soția cu doi copii și plină de datorii. La mai bine de 25 de ani, Linda Iseler a aflat adevărul despre bărbatul ei, pe care îl crezuse mort. Mai mult, aceastas are de primit o sumă foarte mare de la acesta.
Linda Iseler a fost căsătorită cu Richard și împreună au doi copii: Matthew și Douglas. Copiii aveau 9 și, respectiv, 6 ani când tatăl lor a dispărut pe data de 10 februarie 1993. Atunci a început coșmarul vieții sale.
Linda trebuia să plătească singură toate datoriile cu care soțul său o lăsase. Avea grija a doi copii și era suspectă și de dispariția soțului. 25 de ani au trecut de la dispariția fostului ei soț. Viața ei părea că a intrat pe un făgaș normal, până într-o zi când un telefon i-a schimbat viața.
O femeie a devenit bogată după ce soțul ei a părăsit-o
Linda a aflat că Richard fusese arestat și acuzat de fraudă. Folosise identitatea altcuiva în Pasco County, Florida, mai exact furase identitatea lui Terry Symanski, un bărbat care se înecase în anul 1991. Dar asta nu e tot. Când poliția l-a găsit, acesta avea o altă soție și un fiu de 19 ani. Femeia a fost șocată să afle că soțul ei ducea o viață dublă.
Detectivii care se ocupau de caz au rămas total surpinși când un tânăr s-a prezentat la secția de poliție și a spus că cineva trăiește sub identitatea unchiului său mort.
Băiatul își făcea arborele genealogic pentru a afla mai multe date despre el și astfel a descoperit că unchiul său care era declarat oficial mort de 20 de ani se recăsătorise și își luase și carnet de pilot de avioane.
Timp de 23 de ani, cât Richard Hoagland a fost dat dispărut nu a plătit pensia alimentară. Astfel, avocații femeii i-au ceruit acestuia 2 milioane de dolari. Astfel, această femeie a devenit mai bogată după ce soțul ei a părăsit-o în urmă cu peste 25 de ani.
Citește și