Nunta s-a încheiat tragic pentru mire. Invitații l-au scăpat din brațe

Un bărbat din Băile Felix a trecut prin clipe de groază la propria lui nuntă.

Bărbatul a fost scăpat de nuntașii care l-au săltat pe brațe, așa cum este obiceiul în zona aceea. A fost transportat de urgență la spital, unde a primit un diagnostic extrem de grav.

Cavalerii de onoare l-au scăpat pe mire
O nuntă s-a terminat cu o tragedie. Doi tineri de la Băile Felix și-au pregătit în detaliu nunta și s-au asigurat că nimic nu le lipsește. Evenimentul părea unul perfect, la care toată lumea

se distra, mai ales cei proaspăt căsătoriți. Invitații aveau chef de joacă și așa au decis să facă o schemă interesantă cu mirele, la aproximativ 40 minute de la dansul mirilor.

Evenimentul la care trebuia să se bucure și să petreacă cu drag s-a încheiat tragic pentru tânărul care doar ce spusese DA. Acesta a fost săltat pe brațe de către cavalerii de onoare și

aruncat, așa cum se obișnuiește în acea zonă. Aceștia nu au mai fost atenți și l-au scăpat pe bărbat.

Instant, acesta nu s-a mai putut mișca și acuza dureri mari de coloană. Cei aflați la fața locului au chemat de urgență ajutoare și tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri speciale.

Mirele și-a rupt coloana

Tânărul a ajuns la spital, unde a aflat că are coloana ruptă în două locuri. Se pare că băieții nu la-u aruncat cum trebuie și, din grabă, nu l-au mai prins.

Acum este imobilizat la pat și are nevoie de o perioadă lungă de recuperări.

Citește și