Nicoleta Luciu trece printr-un impas în căsnicia sa. Apropiații vorbesc despre un posibil divorț

Nicoleta Luciu este o figură foarte îndrăgită de publicul din România, cu toate că în ultimii ani s-a retras din activitatea sa din televiziune.

A ales în schimb să se concentreze asupra familiei, care s-a dovedit mereu a fi principala sa prioritate.

Situația dintre vedetă și soțul său, Zsolt Csergo, se pare însă că nu este una ideală în acest moment, iar apropiații lor vorbesc de un posibil divorț.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele în anul 2012, iar împreună și-au construit o familie deosebit de frumoasă.

Fiind mama a 4 copii, vedeta a ales să se retragă din activitatea sa profesională și să se mute la Câmpulung, acolo unde s-a putut ocupa exclusiv de creșterea micuților săi.

Nu a văzut această schimbare ca un sacrificiu, mai ales că partenerul său de viață a reușit mereu cu succes să asigure situația financiară a familiei sale.

Nicoleta Luciu trece printr-un impas în căsnicia sa. Apropiații vorbesc despre un posibil divorț

Astfel, cei doi au fost văzuți mereu drept un exemplu de oamenii din țara noastră.

Au reușit mereu împreună să treacă peste orice impediment, iar cei 9 ani de căsnicie i-au învățat multe lecții importante. Acum însă, conform informațiilor făcute publice de spynews.ro, Nicoleta și Zsolt trec printr-un impas al mariajului lor. Bărbatul ar dori să divorțeze, motivele nefiind cunoscute în acest moment.

Aceste detalii despre viața privată a Nicoletei Luciu nu au fost încă confirmate de vedetă, dar ea și partenerul său nu sunt la primul incident de acest fel.

În anul 2013 Zsolt Csergo a avut o relație extraconjugală, dar soția sa a decis să-l ierte și să treacă împreună peste această cumpănă.

Fostul model a dezvăluit atunci că aceasta decizie nu i-a fost deloc ușoară, însă a ales liniștea familiei sale mai presus de orice. Nu și-a dorit ca copiii săi să crească fără tată, iar soțul său s-a arătat dornic să-și remedieze greșelile și să recâștige încrederea Nicoletei.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste

povestea cu soţul meu. Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost!”, mărturisea Nicoleta Luciu în anul 2013.

Citește și