Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul. Cum arată casa și ce preț cere manelistul

Manelistul Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul de lux care se află într-o zonă de munte,

în apropiere de Petroșani. Locuința acestuia a fost adesea subiectul unor glume și mai era numită „Casa Albă”.

Totodată, se mai spune despre casă că era așa de mare încât nepoții lui Nicolae Guță și-au făcut teren de fotbal pe terasă.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere. Așa că nu e de mirare că, de-a lungul anilor, Nicolae Guță a făcut o avere din muzică, lucru care se vede și din proprietățile pe care le deține. Una dintre acestea atrage atenția în mod deosebit, fiind vorba de casa pe care o are în apropiere de Petroșani. Recent s-a aflat că locuința, care pare un adevărat palat, a fost scoasă la vânzare.

Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul
Așadar, manelistul Nicolae Guță își vinde locuința din apropiere de Petroșani la un preț negociabil. Artistul și familia sa dețin un adevărat palat în județul Hunedoara, într-o zonă muntoasă de lângă Transalpina.

Familia Guță a decis să scoată la vânzare proprietatea pentru un preț de 950.000 de euro negociabil. Impozanta casă se află în apropierea de stațiunea Straja, într-o zonă de munte, iar în apropiere se află masivul Parâng și stațiunea de schi Straja.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale.

Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României. Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, sunt detaliile din anunțul de vânzare.

Citește și