NICI DIN 100 DE ÎNCERCĂRI N-O SĂ GHICEȘTI CE MESERIE ARE TÂNĂRA DIN IMAGINE! „CÂND LE SPUN UNDE LUCREZ, OAMENII RĂMÂN MUȚI. NIMENI NU MĂ CREDE”

O adolescentă superbă este acuzată mereu că minte atunci când le spune oamenilor că și-a obținut jobul de vis – în construcții. Francesca Hawley își schimbă tocurile și rochiile elegante cu veste de mare vizibilitate atunci când este la serviciu, dar spune că nu le-ar plăcea altfel.

Tânăra de 18 ani lucrează pentru tatăl și șeful ei, Richard Andrew, în vârstă de 52 de ani.

Andrew a susținut întotdeauna ambițiile de carieră ale fiicei sale – deși alți oameni își ridică sprâncenele atunci când uimitoarea le spune ce face ea pentru a-și câștiga existența.

„Când oamenii întreabă ce fac și lae spun că sunt zidar, ei tac. Oamenii nu mă cred și se uită la mine de parcă aș mint”, a spus ea.

Hawley și-a dorit întotdeauna să calce pe urmele tatălui ei, așa că a urmat un curs de zidar, ia acum tânăra spune că acesta este jobul viselor sale.

Francesca Hawley: ”Întotdeauna mi-am dorit să fiu ca el”

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu ca el și am mers cu el la muncă cât de des am putut când eram mică. Majoritatea oamenilor de vârsta mea nu vor să petreacă mult timp cu tatăl lor, dar îmi place să lucrez cu al meu în fiecare zi. M-a învățat o meserie și m-a ajutat să-mi găsesc jobul de vis. De la 8:00 până la 18:00, arăt dezordonat – și apoi în weekend arăt ca o fată care poartă o rochie și tocuri cu machiaj”, a spus Hawley, din Sheffield, South Yorkshire, Marea Britanie.

Hawley a mai spus că oamenii presupun că bărbații de la fața locului o lovesc, deoarece ea este singura femeie, dar „nu este deloc așa.

„Tatăl meu și-a început afacerea când aveam șase ani și toți cei care lucrează pentru el încă o fac, așa că toți m-au văzut crescând”, a mai spus tânăra.

Sursa foto: Tik Tok

Citește și