Mulți au spus că se iubește cu bărbați, iar acum Cătălin Botezatu a făcut un anunț cu totul neașteptat: „Da, recunosc…”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire de senzație într-un interviu pe Internet, recunoscând cu subiect și predicat că nu ar spune ”nu” unei relații cu un alt bătrbat.
Aceasta a ținut să clarifice, de altfel, orice zvon în ce privește gesturile sale, mărturisind că s-a iubit cu sute de femei, însă a avut parte de mai multe experiențe.
În cadrul unui interviu recent, oferit pe Internet, Cătălin Botezatu a șocat audiența cu o mărturisire de necrezut.
Acesta a vorbit despre relațile sale am.o.roase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa se.x.uală.
El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.
Creatorul de modă a spus și că a auzit foarte multe zvonuri care aveau ca subiect viața sa personală și gusturile sale în materie de relații.
El a spus că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi ga.y., dar le-a dat replica celor care l-au acuzat pe nedrept, susținând că s-a iubit până acum cu sute de femei.
Deși a avut relații cu femei celebre din România și din străinătate, a recunoscut că este atras de cele mai tinere decât el.
El a spus și că a avut și experiențe diferite, în care erau implicați și alți bărbați. El a spus însă că nu a ”depășit limita„ dar că dacă se va îndrăgosti vreodată de un bărbat, o va spune public, fiind, de altfel, cunoscut pentru asumarea sa.
Citește și