Mugur Mihăescu, răpus de durere. Ce mesaj ar avea pentru mama sa, trecută în neființă:

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Interpretul personajelor Garcea sau Leana s-a retras de ceva timp din lumea filmului, dar rămâne în atenția publicului. Actorul, în prezent om de afaceri, a vorbit despre cât de mult îi lipsește mama sa, căreia ar avea să îi transmită un mesaj important.
Mugur Mihăescu își plânge mama
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai mari actori ai României. S-a bucurat de mare succes ani la rând, când serialul de comedie Vacanța Mare făcea furori. Avea spectacole în toată țara și era foarte cunoscut, mereu plin de viață și cu zâmbetul pe buze. Se pare că, în ciuda fericirii afișate, mereu a ascuns în suflet o tristețe mare.
Actorul își plânge zilnic mama de când aceasta a murit. Chiar dacă în copilărie aceasta îi aplica tratamente educative nu tocmai pe placul unui copil, acum îi este dor de felul ei de a fi. Deși când era mic exagera și spunea că aceasta îl chinuia, acum realizează că bătaia primită era una constructivă și acum chiar îi duce dorul.
„Când mama nu mai era, mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată, că nu mai avea palma cui să o iau după cap. Nu mă durea. Nu mă bătea atât de grav. Mă plesnea și știa de ce.
Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă. Atunci plângeam și mă enervam că mă bate. Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”, a declarat Mugur Mihăescu.
Garcea și-ar mai dori o clipă alături de mama sa
Când mama lui a murit, actorul și-ar fi dorit să o mai aibă alături măcar un moment și o implora să îl atingă măcar o dată. Acum realizează că nu a prețuit-o destul, dar este mult prea târziu.
Dacă atunci când era mic, se supăra pentru că era bătut, acum ar face orice să mai trăiască o dată acele clipe. Actorul și-ar dori să mai aibă măcar o dată ocazia să îi spună mamei sale cât de mult o iubește și să îi mulțumească pentru faptul că l-a făcut om mare și să îi ceară iertare pentru toate greșelile.
„Mai dă-mi o palmă. Mai dă-mi o palmă să mă trezesc. Cred că asta i-aș spune acum mamei. Pe urmă aș lua-o în brațe. Dar știi cum e?! Mori atunci când moare ultimul om care vorbește despre tine”, a mai adăugat actorul.<
Citește și