Monica Pop, operată de urgență, pentru a cincea oară în cei 9 ani de luptă cu nemilosul cancer: „N-am putut să cred așa ceva!”

Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer de colon în urmă cu 9 ani. Boala teribilă a recidivat, iar medicul a suferit recent, a cincea intervenție chirurgicală.

Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 9 ani. Boala e recidivat de mai multe ori, iar medicul a ajuns de mai multe ori pe masa de operație. Primele intervenții chirurgicale au fost efectuate de Mircea Beuran, apoi de Irinel Popescu.

Aseară, medicul Monica Pop s-a externat după o nouă intervenție și a povestit experiența prin care a trecut la Institutul Fundeni.

Monica Pop se luptă cu cancerul de 9 ani! A fost operată a cincea oară
Medicul Monica Pop este de 29 de ani la șefia Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București. Se luptă cu un diagnostic crunt din anul 2013. Boala a recidivat, iar medicul a fost operat pentru a cincea oară. De această dată, aceasta a decis să meargă la Institutul Fundeni din Capitală și s-a felicitat singură pentru alegerea făcută .

Ceea ce a găsit aici, a uluit-o efectiv: o curățenie exemplară, rezerve din sticlă și… asistent personal. Celebrul medic a lăudat cadrele medicale de la Fundeni, care s-au purtat exemplar. Monica Pop a mai spus că în rezervă nu se putea intra fără halat și papuci de unică folosință.

”Totul este incredibil. N-am putut să cred așa ceva! Femeia aceea, șefa anesteziei, este extraterestră. Și la reanimare este cu totul altfel decât ceea ce știm noi. Sunt rezerve din sticlă. Vezi ce se întâmplă. Iar personalul medical are un comportament extraordinar!

Citește și