Momentul în care iubitul Alinei s-a prăbușit de durere! Băiatul nu și-a mai putut ține în frâu disperarea FOTO

Momentul în care iubitul Alinei s-a prăbușit de durere! Băiatul nu și-a mai putut ține în frâu disperarea. Iată imaginile!

Durere nemărginită la înmormântarea Alinei

Înmormântarea Alinei Ciobanu, tânăra ucisă la Mangalia de către „cea mai bună prietenă”, a adus scene înduioșătoare și dureroase, ieri.

Sute de oameni au însoțit-o pe ultimul său drum, plângând și suferind cu lacrimi amare. Alina, un suflet cald și vesel, a fost înmormântată în satul natal Buda, îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă. Iubitul său, Sergiu, a purtat o floare de mire, iar lacrimile și mesajele de rămas-bun au umplut atmosfera întristată. Slujba a fost oficiată cu solemnitate de preoți.

Unul dintre preoții care au participat este duhovnicul Alinei:

„Era un copil deosebit, un copil care, deși a avut o copilărie destul de grea, prin neînțelegerile care erau în familie, își dorea să-și creeze un viitor, își dorea o carieră, un loc de muncă care să îi ofere o viață liniștită. Își dorea să-și schimbe complet viața. Alina venea duminică de duminică la biserică, se spovedea aproape în fiecare post. Dacă dai un sfat unui tânăr, mulți îi tratează ca pe un lucru divers, însă Alina îl punea în practică.

Cunosc și cealaltă familie, este numeroasă, mama s-a îngrijit să-i crească pe copii. În familia ei (n.r. a Loredanei) nu au fost probleme ca cele din familia Alinei, ea a rămas fără tată de mult timp, mama i-a crescut pe copii cu multă autoritate, au învățat să fie cuminți. Ce a făcut (n.r. Loredana) a fost un gest necugetat. Din punctul meu de vedere, nu a făcut acest gest premeditat, ci l-a făcut într-un moment de tulburare, fără să conștientizeze urmările care se pot desprinde din toată situația aceasta, nu cred că ar fi fost încântată să își imagineze că o mare parte din viață o să și-o petreacă într-un loc neplăcut”, a povestit duhovnicul Alinei, potrivit vremeanoua.ro.

Sergiu, iubitul Alinei, îngenuncheat de durere și suspin la mormântul fetei
După ce sicriul ce găzduia trupul neînsuflețit al Alinei a fost acoperit cu pământ, iubitul tinerei a căzut în genunchi de durere în fața mormântului, rămânând în acea poziție timp de câteva minute. Familia ei l-a sprijinit și îl va sprijini în continuare în eforturile sale de a se recupera din șocul devastator al acestei pierderi.

„Relația mergea perfect, cred că Loredana era invidioasă pe noi. Ea mai spunea «mai bine mă potrivesc eu cu Sergiu decât tu cu el». Ea mă voia, dar eu nici nu mă uitam la dânsa. În noaptea când s-a întâmplat, eu am întrebat-o dacă mai vrea să stăm de vorbă, dar ea mi-a zis că vrea să se odihnească, ca de dimineață să se pornească acasă. Eu trebuia să plec în Germania și a zis că nu mai stă, pentru că cine știe când o să ne mai vedem. Știu că se certase de la nimica toată, de la o pernă și de la o ciocolată, că i-ar fi luat Alina, dar ea nu era genul care să îi ia astfel de lucruri. Loredana era mai agresivă verbal, dar nu o credeam în stare de așa ceva, știam că a fost ajutată foarte mult de Alina. Sunt distrus! A fost sufletul meu și am pierdut-o. Aștept să se facă dreptate”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei, conform sursei citate.

Citește și