Mihai Trăistariu își dorește ca Diana Șoșoacă să fie președintele României! ”Să candidați neapărat”

Mihai Trăistariu își dorește ca Diana Șoșoacă să fie președintele României. Artistul o încurajează pe senatoare să candideze la alegerile prezidențiale.
Mihai Trăistariu își dorește ca Diana Șoșoacă să fie președintele României! ”Să candidați neapărat”
Mihai Trăistariu a mărturisit că toți prietenii săi sunt de acord cu decizia lui de susținere a Dianei Șoșoacă, dar el nu le ia în considerare opinia. Potrivit acestuia, Șoșoacă este singura salvare a țării pentru că e o persoană care „luptă pentru popor”.
”Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, a scris Mihai Trăistariu, pe pagina de Facebook a senatoarei.
Diana Șoșoacă a apreciat susținerea cântărețului. De asemenea, aceasta i-a transmis artistului că îl admiră.
„Vă mulțumesc din suflet! Până la președinție, aș vrea să ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă!”, a scris Diana Șoșoacă, la postarea respectivă.
Diana Șoșoacă susține demiterea Guvernului Cîțu
De asemenea, Diana Șoșoacă susține că, după demiterea Guvernului Cîțu, starea de alertă nu mai este valabilă în România. Senatoarea adaugă că o posibilă prelungire a ei trebuie votată în Parlament, orice altă opțiune ducând la un act fără valoare legală.
Citește și