Mihai și Elwira Petre au o casă de invidiat. Celebrul cuplu și-a prezentat locuința – FOTO, VIDEO

Mihai (42 de ani) și Elwira (39 de ani) Petre sunt căsătoriți din anul 2008. Împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3. Recent, cuplul a deschis ușa casei sale pentru Storia.ro.

„Nici nu cred că ne-am gândit la zona asta”, a explicat Elwira, pentru sursa menționată anterior. „A fost decizia mea, luată pe terasă, la un cappucino cu un vecin. Stăteam într-un apartament atunci și voiam o casă mai mare care să ne apropie de prieteni. Mi-a spus că se mută și unde. Pe loc i-am zis că vin și eu. Suntem de 11 ani aici. După ce ne-am mutat au venit fetele noastre, care au o mulțime de prieteni aici”, a mai spus Mihai Petre.

„Nu o să găsești niciodată casa perfectă. Spre exemplu, noi stăm departe de oraș, iar asta este o piedică uneori. Dar, în toți anii ăștia, datorită a tot ceea ce oferă această zonă și casă, nu aș schimba nimic. Copiii noștri au stat foarte mult afară cu prietenii lor”, a mai spus Elwira.

Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Perechea și fiicele lor locuiesc într-o casă cu un etaj. La parter, locuința are un living și o bucătărie deschise, precum și un loc de joacă pentru Catinca și Ariana, destinat totodată cititului. „Jos avem bucătărie deschisă cu living, cu zonă de citit împărțită cu zona copiilor”, a spus Elwira, completată de Mihai: „E doar pe hârtie loc de citit, este loc de joacă”.

„L-am făcut aici intenționat (n.red.: locul de joacă), pentru că cel mai mult timp îl petrecem aici jos și îmi place să am fetele lângă mine”, a mai spus Elwira, pentru Storia.ro.

Întrebați ce le-a lipsit de acasă, în afară de fiicele lor, în competiția „Asia Express”, Mihai a numit cada. „Am o plăcere mai mult sau mai puțin vinovată, să mă uit la filme sau să citesc în cadă”, a mărturisit coregraful.

„Când ne-am mutat, eu n-am reușit să umplu toate dulapurile, nu aveam efectiv ce să pun în ele. Acum, cu fetele, nu vreau să le deschid, dar plesnesc”, a mai spus Elwira.

Citește și