Mesajul De Adio Al Ancăi Molnar. Make-Up Artistul Vedetelor A Pierdut Lupta Cu Cancerul, La 34 De Ani: ”Voi Continua Să Vă Veghez Mereu”

Anca Molnar s-a stins din viață în urma unei boi crunte, care i-a adus sfârșitul. Avea doar 34 de ani și o familie frumoasă, care acum se pregătește să își ia rămas bun de la ea.

Iată ce mesaj de adio a apărut pe rețelele de socializare, după ce Anca Molnar s-a stins din viață!

Un make-up artist din România s-a stins din viață în urmă cu puțin timp și a lăsat în urmă multă durere și suferință. Familia ei este devastată și îi este foarte greu să treacă prin această tragedie. Anca Molnar era mama un copil și avea o carieră de succes, fiind foarte apreciată inclusiv de multe vedete din România pentru munca ei.

Anca Molnar a transmis un mesaj de adio

Lupta Ancăi Molnar cu cancerul nu a fost deloc ușoară pentru nimeni, mai ales pentru persoanele care i-au fost alături în această perioadă cruntă din viața ei.

La un moment dat, comunitatea din care făcea parte Anca Molnar a cerut ajutor în numele ei, pentru a strânge bani cu care să achite tratamentul pentru cancer.

Cu toții îi cunoșteau povestea grea de viață a Ancăi Molnar și i-au fost alături în cele mai grele momente. După moartea ei, pe profilul ei de socializare a apărut un mesaj sfâșietor de adio, cu care a emoționat pe toată lumea.

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.
Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.
Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!
Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Soțul ei se pregătește pentru înmormântare
Soțul Ancăi Molnar se pregătește pentru a o conduce pe ultimul drum. Claudiu Molnar i-a fost alături soției sale până în ultimul moment, în care ea s-a stins din viață. Bărbatul este copleșit de durere și a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a transmis soțul Ancăi Molnar.

Citește și