Marinela Chelaru a făcut infarct. „Mi-am luat la revedere de la prieteni”

Probleme de sănătate pentru Marinela Chelaru. Vedeta a făcut infarct în perioada Paștelui și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.
„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir.
Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte am mers iar la spital.
Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, a declarat Marinela Chelaru în emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars.

Marilena a aflat că ar fi murit

Marilena spune că existau multe șanse să nu reziste unei operații de șase ore, dar consideră că a avut o inimă chiar puternică.
Se bucură că a reușit să treacă peste tot, dar cel mai tare o doare acum răutatea oamenilor, care continuă să mintă despre ea că nu ar mai fi în viață și spun tot felul de vorbe rele.
„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică de a rezistat atâta și probabil că au venit bine cei de la Salvare de m-au luat. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd.
Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat”, a spus Marinela Chelaru.
Marilena se simte bine acum, dar uneori mai are și stări neplăcute.
Cu toate acestea, încearcă să fie atentă la tot ce face și să țină cont de indicațiile medicului. I s-a recomandat să nu facă prea multă mișcare și nici să iasă afară când temperaturile sunt ori foarte scăzute, ori foarte crescute și să evite să iasă, mai ales din cauza virusului cu care ne confruntăm.
Citește și