Marian Nistor si Dorina au devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu in urma cu 12 ani.

Solist si compozitor de legenda, Marian Nistor inca traieste, la 75 de ani, marea dragoste. Si asta se vede pe el, la

fiecare aparitie publica, fiindca nu exista iesire in oras ori la evenimentele unde este invitat la care sa se afiseze

fara Dorina, sotia lui, pe care o tine in permanenta de mana.

”De mult nu mai numar aniversarile mele, mai importanti pentru noi doi, eu si doamna mea frumoasa, Dorina Paraschiv, sunt anii de la cununia noastra religioasa. Mai avem un pic si sarbatorim 10 ani de

cand am devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Ne vom bucura impreuna in cel mai romantic mod, caci Dorina merita toata atentia mea. De ce nu, poate mergem la biserica si, tot tinandu-ne de maini, ne facem o noua promisiune de viata”, a spus artistul care se confunda cu trupa Savoy.

”De unde atata energie? Simplu, de la ea, ma incarc doar tinand-o de mana, precum un telefon la priza. De aceea suntem nedespartiti. Cred ca mai mult de jumatate de zi suntem conectati, iar asta imi face

mult bine. Ea e bateria mea, de care sunt dependent”, a dezvaluit Marian Nistor secretul vitalitatii sale si al relatiei speciale dintre el si Dorina.

Solistul n-a uitat sa ne vorbeasca nici despre fiinta speciala care i-a unit, catelusa Cora, care a fost un fel de Cupidon pentru ei:

”Am rugat-o colegial sa aiba grija de catelusa mea, in timp ce urma sa filmez o emisiune. S-a cuibarit in bratele ei, nu mai asculta de mine. A fost un fapt ceresc. De atunci, de 22 de ani, suntem nedespartiti”

Citește și