Mama lui Gigi Becali, a juns in scaun cu rotile, la spital

Gigi Becali are o relație specială cu mama lui, Alexandrina.

Ține enorm la ființa care i-a dat viață și care îl susține necondiționat.

Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a fost la o clinică privată din Capitală cu părintele său, pe care, pe bună dreptate, l-a păzit ca pe ochii din cap. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile iubirii fără limite. Milionarul este, fără discuție, îngerul ei păzitor.

Gigi Becali ține foarte mult la mama sa și are o relație speciala cu ea, dezvăluind că nici la această vârstă nu-i iese din cuvânt şi face tot posibilul să nu o supere. Recent, patronul celor de la FCSB a fost la o clinică privată din București pentru a merge la un control cu părintele său.

Cu fiecare ocazie, Gigi Becali a mărturisit că își iubește și respectă enorm mama pentru felul în care l-a crescut, educat și protejat. În vârstă de 91 de ani, femeia este o prezență discretă și, totodată, foarte credincioasă. În public, apare îmbrăcată în negru, pentru că poartă doliu în memoria soțului său, Tase, decedat în 1989, dar și a surorii mai mari a milionarului, Dorina, trecută în neființă. La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, fotoreporterii site-ului nr. 1 din România au întâlnit-o pe femeie la o clinică privată, unde – credem noi – s-a prezentat pentru un control de rutină.

Gigi Becali a spus în nenumărate rânduri că o iubește enorm de mult pe mama sa și că îi este profund recunoscător pentru cum l-a crescut. În urmă cu câteva zile, Alexandrina Becali, mama finanțatorului de la FCSB, a fost văzută la un centru de îngrijire medicală, alături de fiul său, care nu s-a dezlipit de ea.

Mama acestuia se îmbracă mereu în culoarea negru și asta nu doar pentru că poartă doliu și acum pentru Tase, soțul său care a decedat în anul 1989, ci face acest lucru și în memoria fiicei sale, Dorina, care a decedat în anul 2000.

Părintele patronului formației bucureștene nu a fost lăsat singur nici măcar o clipă, iar asta pentru că fiul său a fost extrem de grijuliu, după cum arată Prosport. Alexandrina a trebuit să se folosească de un scaun cu rotile în drum spre cabinet și băiatul său s-a asigurat că ajunge în siguranță înăuntru.

La plecare, au existat câțiva oameni mărinimoși care s-au oprit pentru a ajuta-o pe mama lui Gigi Becali să urce în mașină, iar milionarul le-a oferit niște bani pentru că s-au oferit să facă o faptă bună pentru cea mai importantă persoană din viața sa.

Citește și