Mama lui Dan Bălan pare că întinerește, la 65 de ani! „Ai picioare mai frumoase decât multe dintre fetele de vârsta mea”!

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, este considerată o prințesă de secol XXI de către internauți,

datorită formei sale impresionante și aspectului tânăr pe care-l păstrează în fiecare apariție pe rețelele sociale.

La vârsta de 65 de ani, ea arată de parcă ar avea doar 18 ani, ceea ce stârnește uimirea celor care o urmăresc.

Chiar dacă Ludmila Bălan se bucură de gene bune, care contribuie la aspectul său tânăr, ea mărturisește că mai există și mici secrete de frumusețe la care recurge.

Unul dintre aceste secrete este un ingredient banal din bucătărie, pe care îl folosește cu succes în rutina sa de îngrijire.

Prin prezența sa impecabilă și aspectul său tânăr, Ludmila Bălan reușește să impresioneze și să inspire multe persoane, fiind admirată pentru atitudinea sa pozitivă și pentru cum își păstrează frumusețea și vitalitatea în ciuda trecerii anilor.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez. Eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc.

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut”, spunea Ludmila Bălan în emisiunea Iubește viața, de la TV8.

Tanti Ludmila, cum e cunoscută din vremurile când realiza emisiuni pentru copii în Republica Moldova, și-a impresionat admiratorii cu o nouă postare pe rețelele sociale.

„Trăiește în prezent și fă-l atât de frumos încât să merite să ți-l amintești”, este una dintre devizele sale. Fanii ei sunt întru totul de acord.

„Ăsta-i chipul unei fete de 18 ani”, a comentat cineva pe Instagram.

„Ai picioare mai frumoase decât multe dintre fetele de vârsta mea”, a apreciat o admiratoare.

Unii nu sunt de acord: „Cred că e rușine să te îmbraci așa la vârsta asta; e nevoie de măsură în toate, la orice vârstă”.

Ludmila Bălan a devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii Noapte bună, copii!, Căsuța cu povești, De la 5 la 10 și Tanti Ludmila Show, de la postul național de televiziune din Moldova.

Ludmila Bălan mai are o fată, pe nume Sanda, care a născut în 2013 un băiat. Cristian o face o bunică foarte fericită.

Citește și