M0ARTEA lui Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit chiar acum. Este cutremur total la MOSCOVA

Vladimir Putin nu mai are mult în fruntea Federației Ruse, spun experții militari, adăugând că șefii forțelor de securitate din această țară sunt conștienți de faptul că războiul este pierdut.
Vladimir Putin e distrus! Când ar putea fi îndepărtat din funcție? Nimeni nu se aștepta la asta

Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere doar într-un singur scenariu, spune jurnalistul de

investigații Christo Grozev, directorul executiv al platformei de investigaţii Bellingcat.
Acesta a declarat, joi seara, că șefii forțelor de securitate din Rusia sunt conștienți de faptul că războiul este pierdut, însă îl vor da jos pe liderul de la Kremlin doar dacă acesta ar apela la armele nucleare.

“Elita informată din forţele de securitate înţelege că războiul este pierdut, elitele din securitate

înţeleg că sunt şanse foarte mici de a câştiga acest război, fără mobilizare şi explozia socială care
va urma. Există opţiunea ca Putin însuşi să dea ordinul de-a executa aceste decizii critice, cum ar fi, de pildă, utilizarea armelor nucleare şi unul dintre cei care ar trebui să execute un asemenea ordin, să refuze să îl execute”, spune jurnalistul Christo Grozev, într-un interviu pentru The Mirror.

“Ar putea însemna chiar moartea lui Putin”

Directorul executiv al platformei de investigaţii Bellingcat spune că un refuz de utilizare al armelor nucleare ar duce la o lovitură de stat în Rusia.
Dacă o singură persoană, dintre cele responsabile de acest lucru, refuză să apese butonul, atunci Vladimir Putin riscă să își piardă nu numai funcția, dar și viața.
Citește și