Lovitură grea pentru Florin Busuioc. Cine prezintă acum vremea la ProTV

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre plecarea lui Florin Busuioc de la ProTV, pe motiv că ar putea fi înlocuit cu alt prezentator.
Este una dintre imaginile acestui post, dar se pare că a mai fost angajată o altă persoană cu aceeași funcție, ceea ce ar putea însemna finalul carierei lui Busu.
Busu rămâne la ProTV
Busu este una dintre cele mai apreciate figuri din lumea teatrului, dar și din lumea televiziunii. Este cu adevărat o imagine pentru ProTV, dar la un moment dat s-a zvonit că va fi înlocuit de figuri mai tinere, că postul are nevoie de ceva nou, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa.
Într-adevăr, Iulia Pârlea este cea mai nouă membră a echipei, dar nu îl va înlocui pe Busu, ci pe Magda Pălimariu. Aceasta a anunțat de curând că va petrece mai mult timp în Norvegia,
acolo unde lucrează soțul ei. Astfel, Busu rămâne în continuare pe micile ecrane, pentru că nimeni nu a reușit până acum să se ridice la nivelul așteptărilor marelui actor.
„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!”, a declarat Iulia Pârlea.
Cel mai mare secret al lui Busu
Busu nu a ezitat niciodată să vorbească despre profesia lui și despre cum stau lucrurile în acest caz, dar mereu a fost rezervat când a venit vorba despre viața personală. Acesta a încercat să țină intimitatea departe de ochii lumii, dar nu i-a ieșit mereu. A mărturisit, încă, ce început greu a avut.
Acesta s-a născut cu doar 800 de grame și era cel mai mic copil din Hunedoara.
Deși a venit pe lume la termen, au fost mai multe probleme din cauza cărora nu s-a putut dezvolta. Timp de trei lui a stat la incubator șia trecut prin multe proceduri pentru a supraviețui, pentru că era mult prea mic. Până în clasa a patra a fost cel mai mic copil din locul său natal, dar apoi a început să se dezvolte normal.
”Eu, în primul rând, am avut 800 de grame la naștere. Ce să mai vorbim? Eram cât o lingură. Nu prematur, la nouă luni m-am născut. Am stat vreo trei luni în spital, în incubatoarele alea din 1962, după care a început copilăria mea de rahitic.
Eram vai de viața mea. Eram cel mai mic copil din Hunedoara, probabil până prin clasa a patra”, a povestit actorul în podcastul lui Damian Drăghici.
A jucat volei, ping-pong, a făcut și atletism, iar între timp și-a descoperit și marea pasiune: actoria. A intrat în acest domeniu încă de la 16 ani și nu a renunțat niciodată la lucrul care l-a făcut cel mai fericit.
Citește și