Loredana Groza vrea să le închidă gura cârcotașilor. Cum arată vedeta nemachiată

Loredana Groza surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante, atât pe scenă, cât și pe rețelele sociale.
Tot timpul aceasta este aranjată și poartă tot felul de ținute decoltate. De asemenea, accesorii strălucitoare nu lipsesc din garderoba artistei.
Ei bine, de curând, vedeta și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată. Nu este exclus ca solista să fi luat această decizie după ce unii dintre internați au criticat-o pentru aspectul fizic.

Loredana Groza își dorește să pună capăt răutăților din partea internauților care o acuză că are operații estetice, așa că s-a pozat nemachiată la cei 51 de ani ai săi.

Nu de puține ori, cântăreața a mărturisit că nu are nicio intervenție estetică la față și a susținut că aspectul său se datorează unui stil de viață sănătos.
În această dimineață, artista s-a afișat pe Instagram complet nemachiată, astfel că internauții au avut ocazia de a o vedea cum arată, de fapt. În imagine se poate observa că Loredana Groza are un ten lipsit de imperfecțiuni, cu un aspect extrem de fresh.

Totuși, internauții nu s-au putut abține și i-au complimentat, ca de fiecare dată, și decolteul generos. De asemenea, aceștia au remarcat și abdomenul bine lucrat la sală.

Citește și