Larisa, supraviețuitoarea traficului și violului.

Larisa a trecut prin experiențe traumatizante și a avut o viață extrem de dureroasă și chinuită.

Într-un interviu pentru Antena 3, fata traficată a povestit cum a fost violată de tatăl ei și cum a fost traficată ani de zile.

Deși a trecut prin multe greutăți, acum Larisa are un curaj la extrem și luptă împotriva mafiei și a complicilor din Poliție.

O viață de fată traficată
Larisa a povestit în interviul acordat televiziunii Antena 3 cum a început viața ei plină de suferințe. Nașterea, o adopție eșuată și apoi încarcerarea tatălui adoptiv pentru evaziune fiscală. Toate acestea au dus la o revoltă interioară a Larisei și la un sentiment de judecată socială. Nici lipsa afecțiunii materne și nici lipsa ocrotirii paterne nu au ajutat-o să treacă peste această perioadă dificilă.

Temele făcute în baruri și nopțile dormite în scări au fost doar începutul unei vieți de stradă care avea să fie plină de clienți polițiști, bătăi și violuri repetate. În tot acest timp, autoritățile au fost indiferente la suferința ei și chiar au ignorat serii întregi de răpiri semnalate la 112.

Larisa a fost traficată ani de zile și a devenit un pion în mâinile traficanților și ale celor care trebuiau să o protejeze. Căsătoria cu un traficant la ordinul mamei, ignoranța autorităților și renunțarea la studii au făcut ca viața Larisei să devină un calvar.

Un curaj la extrem și lupta împotriva mafiei și a complicilor din Poliție
Cu toate că a trecut prin multe greutăți, acum Larisa are un curaj la extrem și luptă împotriva mafiei și a complicilor din Poliție. Ea nu se poate împăca cu gândul că în România există zeci de mii de fete ca ea, care trăiesc în frică și suferință. De aceea, Larisa își face datoria de a denunța traficanții și de a-i aduce în fața justiției.

În această perioadă, Larisa a devenit o voce puternică și un exemplu de curaj și determinare pentru multe fete care trec prin aceeași situație. Ea luptă pentru drepturile acestor fete și pentru o schimbare reală în modul în care societatea abordează problema traficului de persoane.

În concluzie, viața Larisei este un exemplu dureros al suferinței prin care trec multe fete traficate în România. Cu toate acestea, curajul și hotărârea ei de a lupta împotriva mafiei și a corupției din Poliție sunt o sursă de inspirație și de speranță pentru toți cei care luptă pentru justiție și pentru o societate mai bună.

Citește și