la aproape trei ani de la dispariție fetelor: „E vie. O așteptăm să vină acasă”

Noi vești în cazul care a zguduit o țară întreagă și nu numai. Bunica Luizei țipă de durere, la trei ani după dispariția nepoatei. Femeia susține că adolescenta este vie și o așteaptă să vină acasă.

Momente cumplite în familia Luizei Melencu. Oamenii nu știu nimic de fiica lor de mai bine de trei ani. Chiar dacă s-a auzit că ar fi omorâtă de Gheorghe Dincă, ei speră să fie vie și să vină înapoi.

Bunica copilei este copleșită de durere și a izbucnit în plâns.

Anul acesta, în luna aprilie, se adună trei ani de când Luiza a plecat și nu a mai venit.

Familia fetei nu mai știe nimic de ea de atunci, dar încă speră că aceasta e vie și va veni într-o bună zi acasă.

Bunica Luizei Melencu este devastată de durere

Cu o zi în urmă, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, iar doi medici legiști de la București au venit la Tribunalul Olt.

Aceștia au fost audiați, după ce au examinat fragmentele osoase găsite și de care au spus că ar fi ale celor două fete dispărute: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Membrii familiei Melencu afirmă că sunt dezamăgiți de cum procedează autoritățile și afirmă că nu s-a mai aflat nimic în legătură cu dispariția celor două fete. Bunica acesteia a izbucnit în plâns și a făcut mărturii cu ochii în lacrimi. Bătrâna nu are liniște, dar în continuare știe că fata e vie și i-a transmis că o așteaptă acasă să o strângă din nou în brațe.
„Au trecut trei ani de la disparție, peste două luni, Luiza face trei ani. Pe 2 decembrie, a împlinit 21 de ani, a plecat spre 22 de ani și noi nu știm nimic despre Luiza în acești trei ani.Ne este foarte greu, o așteptăm să vină acasă, e sufletul nostru. Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă! Este suferință mare. Venim la Tribunal, ne întoarcem înapoi, nu vor să ne spună nimic, nu vor să ne ajute cu nimic. Despre Luiza nu avem nicio probă, nu știm nimic-nimic. Eu, ca bunică … o aștept să vină acasă … Să vină … Mi-e foarte greu, mi-e foarte dor de ea. Peste două luni se împlinesc anii”, a spus Elena Iordache, bunica Luizei Melencu.

Citește și