Klaus Iohannis, întâlnire de gradul zero cu Joe Biden, la summit-ul NATO de la Madrid – FOTO

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit miercuri la Madrid, în cadrul summit-ului NATO, cu cel mai puternic om de pe planetă, liderul SUA, Joe Biden. Administrația de la Cotroceni a publicat mai multe fotografii cu cei doi șefi de stat, în contextul în care președintele SUA a anunțat trimiterea unui batalion suplimentar de 5000 de soldați americani în România.
Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri şi joi, la reuniunea şefilor de stat şi de guvern ai Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de la Madrid.
În cadrul summit-ului NATO, Klaus Iohannis s-a întreținut cu liderul american Joe Biden, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos publicate de Presidency.ro.

Joe Biden a anunțat că Statele Unite suplimentează numărul soldaților americani în România.

„Astăzi anunț că Statele Unite vor îmbunătăți poziția forțelor noastre în Europa și vor răspunde la schimbarea mediului de securitate, precum și vor consolida securitatea noastră colectivă”, a spus președintele SUA.
Joe Biden: Vor fi 5.000 de soldați americani în România
„Vom avea și brigada rotativă de 3.000de soldați și 2.000 de angajați stabiliți în România, ne vom îmbunătăți dislocațiile rotative în statele baltice și vom trimite încă două escadrille de avioane F 35 în Regatul Unit și capabilități de apărare aeriană în Germania și Italia”, a mai spus Joe Biden.
Citește și