Klaus Iohannis, cu altă femeie la Constanţa! Cine e bruneta superbă? Oamenii au făcut ochii mari când au văzut cât de bine arată

Anual, data de 15 august, atunci când se sărbătorește Ziua Marinei Române, coincide și cu sărbătoarea creștină a Adormirii Maicii Domnului.
Și anul acesta, Președintele României, Klaus Iohannis, nu a fost însoțit de Carmen Iohannis la ceremonie. Cine este, de fapt, femeia care i-a fost alături de Ziua Marinei Române?
În weekendul trecut, Președintele României, Klaus Iohannis, a luat parte la ceremonia cu ocazia Zilei Marine Române, acolo unde au fost prezenți mai mulți oficiali, printre care premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna.
De la eveniment a lipsit soția Președintelui, Carmen Iohannis, însă o altă femeie a stat alături de el, fiind vorba despre Delia Dinu, nimeni alta decât consilierul prezidențial.

Datoria acesteia este de a-l însoți pe șeful statului la astfel de evenimente cu importanță majoră.

Ediţia din acest an a Zilei Marinei este dedicată împlinirii a 161 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române şi este sărbătorită altfel, având în vedere noile condiţii impuse de pandemia de coronavirus.
Și anul trecut, Ziua Marinei Române a fost sărbătorită tot fără spectatori.
Citește și