Iuliana Marciuc este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut tristul anunț: A plecat în lumină

Iuliana Marciuc este în doliu! Prezentatoarea TV a dat vestea că o persoană foarte dragă ei a trecut în neființă. Totul s-a întâmplat la un an după ce a suferit altă pierdere extrem de dureroasă.

Iuliana Marciuc este în doliu! Prezentatoarea TV în vârstă de 55 de ani a anunțat că bunica sa s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

Iuliana Marciuc și-a pierdut bunica
Iuliana Marciuc a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

”Maia noastră dragă, bunica mea iubită, a plecat în lumină. A trăit sănătoasă 95 de ani! „E mai greu să mori decât să trăiești!” Mi-a spus cu câteva zile în urmă… Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui, ar fi împlinit azi 82 de ani și am fi sărbătorit, ca de obicei, împreună. Azi ne adunăm iar cu toții, dar spre a-i evoca și cu dorința de a primi de la ei semne din lumea de dincolo de hotar. Alecu și Maia, vă iubim infinit!”, a scris ea pe Facebook.

Prezentatoarea TV a avut o relație extrem de apropiată cu bunica sa. În urmă cu doi ani, a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir și nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când a vorbit despre ea.

„Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David”, a declarat ea atunci pentru Kanal D.

Prezentatoarea TV și-a pierdut tatăl anul trecut
Iuliana Marciuc a trecut printr-o pierdere devastatoare și anul trecut. Pe data de 11 martie, s-a stins din viață tatăl său, Alecu Marciuc. Născut pe data de 4 august 1941, la Cetatea Albă, acesta a fost un om de bază la Radio România. A lucrat mult timp la Secția Rusă, pentru ca ulterior să contribuie la în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene Radio România Internaţional. Totodată, de numele lui Alecu Marciuc se leagă și unele dintre cele mai frumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, scrie rador.ro.

“Încă este foarte greu, În ultima lună, tata a fost la unul din cămine, l-am văzut alături de ceilalți seniori. Tata a ajuns acolo pentru că nu se mai putea ridica. Și am ales să fie într-un loc în care era bine îngrijit”, a declarat atunci prezentatoarea pentru Prima TV.

Citește și