Iulia Vântur, înșelată?! „Salman Khan are o soție secretă și doi copii în India”

După mai bine de un an de zile de la zvonurile potrivit cărora Salman Khan a înșelat-o pe Iulia Vântur, actorul face lumina în acest caz. Presa mondenă din Delhi a răspândit o veste potrivit căreia starul indian ar fi însurat cu o femeie pe nume Noor și cu care ar avea doi copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani.
Avocatul Vibhor Anand a postat în urmă cu un an, pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai.
A înșelat-o Salman Khan pe Iulia Vântur?
Actorul a fost invitat de curând în cadrul unei emisiuni TV și a fost nevoit să răspundă unui set de întrebări puse de fani pe rețelele de socializare. În aceasta situație, Salman Khan a infirmat zvonurile privind o posibilă familie.
”Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.
Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Toată India știe unde locuiesc“, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.
De ce și-a prelungit Iulia Vântur șederea în România?
În ultimele luni de zile s-a tot zvonit faptul că Iulia Vântur și Salam Khan și-ar spune adio. Aceste lucruri au fost alimentate și de faptul că Iulia are o perioadă bună de timp de când se află în România.
Motivele sunt însă cu totul și cu totul altele. Frumoasa blondina și-a prelungit șederea în țara noastră deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani, iar procesul este destul de greoi.
Citește și