Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani Citeşte întreaga ştire: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

La 15 ani, Irina Columbeanu are 15 ani a reușit să câștige deja primii săi bani. Fiica Monicăi Gabor (35 de ani) și a fostului afacerist Irinel Columbeanu (64 de ani) este pasionată de pictură, părinții ei descoperindu-i acest talent pe când avea 5 ani.

În urmă cu șapte ani, înainte să plece din țară pentru a locui cu mama sa și iubitul ei Mr. Pink în Statele Unite, Irina a avut primul său vernisaj cu câteva zeci de lucrări.

Acum, fata lui Irinel Columbeanu a reușit să vândă un tablou pictat de ea, peste hotare, cu circa 3.000 de euro. Din spusele tatălui său, aceasta nu este singura

lucrare vândută de Irina, dar este cea mai valoroasă de până acum. Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram.

A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării – a spus Columbeanu, potrivit impact.ro.

Citește și