Ionuț Dolănescu, despre mariajul pe care îl are cu Doinița. “Nu exagerez și nu vă mint!”

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar

cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zilele.De curând, cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița

Fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, spune că a știut din prima clipă că Doinița este femeie lângă care își va dori să îmbătrânească.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta.

Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Doinița este și o gospodină desăvârștiă
Ionuț Dolănescu a mai spus despre soția lui că este o adevărată gospodină și o familistă convinsă.Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai spus artistul.

Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoş, susţine că s-a vaccinat de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite
Situaţie bizară pentru fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu. Dragoş Dolănescu susţine că, pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite. Acesta a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, despre cum a procedat.

Citește și