Incredibil ce mesaj i-a transmis antrenorul în urmă cu câteva luni, după ce s-a jurat că i-a dat papucii Corinei Caciuc:

Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze de la Anamaria Prodan.
Asta susține sexy-impresara că s-ar fi întâmplat acum câteva luni, cu scurt timp înainte ca antrenorul să plece cu iubita lui.
Agentul FIFA i-ar mai fi oferit atunci o șansă, după ce ar fi aflat despre așa-zisele escapade amoroase ale lui Reghe, însă, după două zile, el ar fi părăsit-o pentru actuala parteneră.
Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze de la Anamaria Prodan, după ce, în trecut, sexy-impresara ar fi aflat despre așa-zisele infidelități ale lui. Conform spuselor ei, deși l-ar fi iertat atunci și i-ar mai fi acordat o șansă, antrenorul ar fi plecat cu actuala lui iubită, la două zile distanță.
Noi detalii ies la iveală despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ea a fost invitată recent în cadrul podcast-ului „La Mijloc’, găzduit de Codin Maticiuc, și a făcut mai multe dezvăluiri.
Sexy-impresara a susținut că ar fi știut de mai mult timp de așa-zisele escapade amoroase ale antrenorului, însă ar fi fost hotărâtă să-l ierte, după ce el și-ar fi cerut iertare.
La scurtă vreme după ce Reghe i-ar fi cerut scuze, însă, el ar fi decis să plece cu actuala lui iubită.
Anamaria Prodan a susținut cu tărie, în timpul emisiunii online, că Reghe i-ar fi cerut să se împace, înainte ca el să plece cu actuala iubită.
Totodată, impresara a dat de înțeles că ar mai fi trecut peste escapadele lui Laurențiu Reghecampf. Acum, însă, ce ar fi deranjat-o și mai mult ar fi fost faptul că antrenorul ar fi extras bani din conturile familiei pentru a-i da femeii ce urmează să-l facă din nou tată anul acesta.
Anamaria Prodan a dat startul dezvăluirilor după ce un internaut a comentat: „Amantă fiind l-ai luat pe Reghe de la soție, iar o amantă ți l-a luat ție’.
Sexy-impresara declară că atât pe ea, cât și pe actuala lui iubită, Laurențiu Reghecampf le-ar fi „dus cu zăhărelul’.
Sexy-impresara spune că a avut încredere în Reghe cum probabil ar fi avut și actuala lui iubită. Spune ea, în trecut, Anamaria prodan l-a crezut atunci când el îi spunea că nu mai are nicio treabă cu soția și că dorm separat.
Citește și