Incendiu devastator! Un fost motel a fost cuprins de flăcări

Un incendiu de proporții a avut loc în Bicaz, unde un fost motel a fost cuprins de flăcări. Pagubele provocate au fost unele extrem de mari, dar cel puțin nu au existat victime. Nu se afla nimeni la fata locului în momentul în care a izbucnit incendiul devastator.

Incendiu extins pe 250 de metri
Un incendiu de proporții a izbucnit la baza acoperișului unui fost motel din Bicaz. Mai multe echipaje de salvare au fost solicitate să intervină la fața locului pentru a stinge flăcările care s-au extins pe o suprafață de peste 250 de metri.

La fata locului au intervenit pompierii din Piatra Neamț cu 4 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD, precum și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Bicaz și comunele Bicaz-Chei Dămuc.

Vezi și: Cutremur de peste 6 grade! Peste 250 de persoane au decedat

Din fericire, nicio persoana nu a fost afectată, având în vedere că motelul era închis la momentul izbucnirii flăcărilor. Acest loc este acum în renovări, dar, din fericire, redeschiderea va întârzia, având în vedere cele întâmplate. Nu se cunoaște încă motivul exact al incendiului.

Soția proprietarului a făcut un atac de panică și a fost consultată de paramedici. Femeia este în afara oricărui pericol acum și a beneficiat de ajutor din partea specialiștilor.

Incendiu Timișoara
Un incendiu grav a avut loc și în Timișoara, la un club de noapte din Piața Unirii. Focul a pornit în curtea interioară a clubului, unde au luat foc mai multe deșeuri.

În acel moment se aflau mai mulți tineri dornici de distracție, care s-au evacuat singuri din incinta locației. Din fericire, incendiul nu a degenerat și nimeni nu a fost rănit și nu a avut nevoie de îngrijiri speciale.

Isu Timiș va verifica dacă au fost respectate toate măsurile de prevenire a incendiilor, asa cum este normal în astfel de situații. Dacă sunt inregistrate nereguli, vor fi aplicate sancțiuni.

Citește și