ÎNCĂ UN EXPERIMENT . O TÂNĂRĂ DIN BOTOȘANI A AJUNS PE PATUL DE OPERAȚIE

O tânără de doar 18 ani din Botoșani a ajuns pe masa de operație, după ce și-a introdus un tub de spray în vagin.
Pulverizatorul i-a rămas blocat, iar fata acuza dureri groaznice de abdomen.

Multe persoane ajung la urgențe, după ce încearcă diferite metode de a se distra singuri sau alături de parteneri. De data aceasta, o fată, în vârstă de 18 ani, din Botoșani, s-a deplasat la spital, după ce a avut un experiment sexual eșuat.

Tânără operată de urgență, după ce i-a rămas un pulverizator blocat în vagin

Tânăra şi-a introdus un deodorant cu pulverizator în vagin. Acesta s-a blocat, iar capacul a rămas

înăuntru. Tubul de spray avea un capac mic cu un arc. Având în vedere ca recipientul a fost introdus cu partea mobila în vagin, aceasta a rămas blocată în interior.

După ce a văzut că experimentul sexual a fost un adevărat fiasco, s-a speriat şi nu a spus nimănui întâmplarea.

Medicii botoşăneni au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă, altfel fiindu-i scoasă bucata mobilă a deodorantului care se infectase şi se formase un chist în jurul ei.

”Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală.

La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom. A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat

obiectul străin, care cauza o stare de infecție ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

O femeie de 55 de ani a decedat, în urma unui experiment sexual
La finalul anului 2020, o femeie de 55 de ani a murit, după ce un ieșean, iubitul ei, i-a introdus în vagin un tub de spray cu fixativ. Obiectul i-a produs răni grave care i-au declanșat femeii o hemoragie internă.

Bărbatul, Dumitru Timuș, a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi şi trimis în judecată pentru omor. Suspectul a fost iniţial pus sub control judiciar, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și