În 2019, eleva din imagine a născut, la doar 13 ani. Acum, are 15 ani și rămas din nou însărcinată.

O ADOLESCENTĂ DIN RUSIA CARE A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ LA 13 ANI ŞI A PRETINS CĂ TATĂL ARE 10 ANI A ANUNŢAT CĂ AŞTEAPTĂ AL DOILEA COPIL. IUBITUL DARYEI ARE 16 ANI
Darya Sudnishnikova, o adolescentă din Rusia, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.
Ea a devenit cunoscută şi a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit prima sarcină – atunci avea 13 ani și a pretins că tatăl bebelușului este mai mic cu trei ani decât ea.
Ulterior, ea a mărturisit că, de fapt, fusese violată și a inventat întreaga poveste, pentru că se temea să spună adevărul.
Darya Sudnishnikova, însărcinată pentru a doua oară
În vârstă de 15 ani, Darya Sudnishnikova le-a împărtășit recent fanilor săi că este însărcinată cu al doilea copil.
Ea a declarat pe o filmare postată pe social media că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia, unde l-a vizitat pe noul ei iubit, Paşa, din Samara, potrivit publicației The Sun. Copila a spus că a întreţinut relaţii intime cu băiatul de care este îndrăgostită.
“Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”, a scris Darya într-o postare.
Influencerița a născut primul ei copil, pe Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan.
În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era frică să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani. Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii ruși ar fi prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia.
Darya Sudnishnikova câştigă 5.000 de lire din promovări online
Darya Sudnishnikova a insistat să păstreze primul bebeluș și, în prezent, câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk.
Emilia are acum șapte luni și apare des în postările mamei sale.
“Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a mai spus adolescenta pe o înregistrare.
Diva s-a confruntat cu multe critici din partea profesorilor ei, care nu sunt de acord cu noua sa carieră; cadrele didacticte au refuzat de asemenea să o lase să se întoarcă la școală după sarcină, pentru că rămăsese prea mult în urmă cu materia.
Hotărârea adulților a întristat-o teribil și a subliniat în timpul unor declarații că “i-au fost spulberate şansele” de a termina şcoala şi de a obţine un loc de muncă bine plătit în viitor.
Citește și