Imagini de la moșia Monicăi Anghel! Cum arata conacul din Argeș unde solista se refugiază cu toată familia.

La 5 kilometri de satul Gămăceşti, din județul Argeș, există un conac de vis, unde artista Monica Anghel își încarcă bateriile. Nu este în vizită, ci acasă, căci deține moșia din anul 2015,

transformând-o într-o destinație preferată de mulți turiști. Cum arată locul în care solista se refugiază cu toată familia. Imagini de la moșia Monicăi Anghel, de la Berevoești!

În anul 2015, Monica Anghel a achiziţionat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”, scrie jurnaluldearges.ro.

A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

Imagini de la moșia Monicăi Anghel
Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. 6 nopți de cazare pentru o familie cu un copil costă 1500 de lei, iar micul dejun este inclus. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă.

Chiar și azi (21 iunie), Monica Anghel se afla acolo și își saluta fanii de pe Facebook, dis de dimineață. „Astazi m-am trezit mai târziu, așa că abia acum beau cafeaua”, a scris vedeta, publicând o imagine cu ea pe terasă.

Citește și