Imagine inedită cu fiica lui Cabral. Cum arată astăzi Inoke

Luana Mitran este extrem de mândră de fiica ei, Inoke, pe care o are din căsnicia cu prezentatorul TV Cabral Ibacka. Aceasta a publicat pe Facebook o fotografie cu fata ei, alături de un mesaj emoționant.
„Ca părinte… nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil.
Am invățat T O T cu ea . De un an.. dorul…
Pentru un zâmbet de al ei aș înconjura pământul. Te ♥️, ești perfectă!”, a scris Luana Mitran pe Facebook.
Nu este pentru prima dată când Luana Mitran împărtășește cu urmăritorii ei imagini cu Inoke. În urmă cu mai bine de un an, a publicat o altă fotografie cu Inoke, alături de un mesaj înduioșător prin care își exprimă dragostea pe care i-o poartă.
„Dragostea mea.. tot ce este mai bun… totul. Și nu e a mea. E liberă să fie ea însăși. Doar în sufletul meu.. pot spune..”
În vara anului 2021, Inoke, fiica lui Cabral, a absolvit clasa a XII-a. Tânăra a purtat o rochie tip babydoll în nuanțe de roz pudrat și albastru și o coroniță cu flori la balul de absolvire.
În urmă cu aproximativ un an, Cabral a făcut o mărturisire neașteptată despre fiica lui, Inoke, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV.
„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață.”
Citește și