Ilie Năstase şi Ioana Simion, ultimele pregătiri pentru nuntă. Vor participa 400 de invitaţi

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, deoarece fiul soției fostului tenismen urmează să se însoare. Theodor, băiatul Ioanei, este de 10 ani împreună cu cea care-i va deveni soție. Mai mult, cei doi au și o fetiță de aproape trei ani, Ioana Simion devenind bunică la vârsta de 43 de ani.
Theodor Bostan, fiul din prima căsătorie a Ioanei Simion, actuala soție a lui Ilie Năstase, face nunta astăzi. Acesta se căsătorește cu iubita lui Deniz, cu care are o relație de zece ani. Mai mult, cei doi au devenit și părinții unei fetițe în 2019.
Ilie Năstase şi Ioana Simion, ultimele pregătiri pentru nuntă
Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a venit cu detalii despre marele eveniment şi a spus cum decurg pregătirile în momentul de faţă. Din spusele acesteia, evenimentul va avea loc pe plajă, la Mamaia, și sunt așteptați să participe 400 de invitați.
„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit.
Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat soția lui Ilie Năstase.
Ce surpriză i-a pregătit soția lui Ilie năstase fiului ei
La nunta fiului soției sale, Ilie Năstase va purta costumul de general al Armatei Române. Tot în acest fel s-a îmbrăcat şi la nunta Simonei Halep, dar și la a sa. În plus, atmosfera va fi întreţinută de manelistul Adrian Minune. Aceasta a fost surpriza pe care i-a pregătit-o Ioana Simion fiului ei.
Citește și