Îl Mai Știi Pe Cristi Tabără, Celebrul Jurnalist? Cum Arată Acum Din Cauza Unei Boli De Care Ar Suferi

Cristi Tabără a fost unul dintre cei mai renumiți jurnaliști de la noi din țară, dar care a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor.

Celebrul reporter duce acum un alt stil de viață, arată complet diferit ca pe vremea când apărea la ProTV și este un alt om. Se pare, însă, că ar avea o boală gravă, care a schimbat totul.

Ce s-a ales de Cristi Tabără

Cristi Tabără era unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de la ProTV, dar care a dispărut din viața publică în urma unui scandal de zile mari.

Mai exact, iubita sa din anul 2011, în care a avut loc tot circul, i-a facut plângere la poliție pentru că ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită pe fiica ei minoră.

Deși acesta și-a dovedit nevinovăția, a suferit mult și a preferat să stea retras, după care a apărut la TVR, unde a șocat pe toată lumea cu felul în care arăta.

De ani buni a rămas acolo, unde prezintă emisiunea “Exclusiv de România”, pentru care este plătit cu 8000 de lei lunar, bani la care mulți doar visează.

Cristi slăbise foarte mult, lucru cu care a șocat. Dacă mereu avusese probleme cu greutatea, atunci a demonstrat că se poate și a pierdut peste 60 de kilograme, ceea ce îl făcea de nerecunoscut.

Ulterior, acesta a pus la loc kilogramele de care reușise să scape, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare și i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă nu cumva suferă de vreo boală care îi provoacă asemenea dereglări.

Ce boală ar avea Cristi Tabără

Cristi Tabără a trecut prin multe schimbări din punct de vedere fizic, iar toate acestea s-ar datora unei probleme grave de sănătate.

Anumite persoane apropiate spun că bărbatul ar suferi de o boală incurabilă care îi afectează atât fizicul, supunându-l la schimbări drastice, cât și viața de zi cu zi.

Citește și