Iată prezicerile ursitoarelor în funcție de zodia ta – Ce ți-a fost ursit la naștere, conform zodiei tale

Se spune că fiecare copil este vizitat la naștere de către o Ursitoare, spirite care ne stabilesc destinul încă din primele clipe de viață.

De-a lungul timpului, mulți oameni s-au întrebat ce anume le inspiră să prezică de bine unui copil și de rău altuia, dar se pare că rolul acestor ființe magice este strâns legat cu astrologia, cu ziua și data nașterii.

Așadar, te invităm să descoperi secretele Ursitoarelor și să afli ce ți-au prezis în momentul în care ai venit pe lume.

Berbec

Nativilor din Berbec li s-a prezis la naștere cumpene în destin dar și putere de caracter ca să treacă peste ele cu ușurință. De pe lista Ursitoarelor nu a lipsit nici norocul în cazul acestor reprezentanți.

Poate de aceea, uneori, persoanele născute sub influența acestui semn zodiacal nu trebuie să miște nici măcar un deget pentru a ieși din anumite situații dificile: parcă le-ar pica ajutorul din cer.

Taur

Ursitoarele nu au fost la fel de darnice cu reprezentanții zodiei Taur. Lor le-au prezis multă muncă și o viață presărată cu greutăți. Nativii trebuie să se dea peste cap pentru a reuși ceea ce-și propun în viață dar există și o veste bună: au fost înzestrați cu multă determinare și curaj.

Gemeni

Ursitoarele au fost în toate bune atunci când au venit în vizită la copiii născuți sub acest semn astrologic. I-au înzestrat pe cei mici cu simțul umorului și le-au urat o viață ușoară și presărată cu multe bucurii.

De asemenea, le-au dorit să aibă mereu în jurul lor familia și prietenii, astfel că rar se vor simți singuri pe lume.

Rac

Din nefericire, Racii nu au fost la fel de norocoși atunci când au sosit Ursitoarele la capul lor: ele au „presărat” șoapte de boală și de ghinion în dragoste. Atunci când Racii vor fi mai aproape de persoana pe care și-o doresc, atunci se va întâmpla ceva și o vor pierde pentru totdeauna. Ei trebuie să fie mereu atenți pentru a ocoli necazurile.

Leu

Leii am fost înzestrați cu multă ambiție, mândrie și mult noroc la bani. Fie că se vor putea bucura de avere încă din primii ani de viață, fie că vor avea parte de ea ceva mai târziu, luxul este presărat în destinul persoanelor născute în zodia Leu.

Astfel, nativii acestui semn nu au prea multe motive să se plângă de ceea ce le-au prezis Ursitoarele atunci când s-au născut.

Fecioară

Celor născuți în zodia Fecioară li s-a prezis la naștere că vor fi firi aprige și de temut, însă nu vor avea prea mulți prieteni adevărați în jurul lor. În calea lor nu au fost presărate nenorociri sau mari ghinioane, dar nu vor avea parte nici de noroc răsunător, ci de mici reușite care nu le vor lipsi întreaga viață. Doar nativii puțin mai lacomi s-ar putea plânge de soarta lor.

Balanță

Două dintre Ursitoare au venit cu voie bună la capul celor născuți în zodia Balanță, însă ultima a prezis câteva cumpene grele în viața reprezentanților.

Astfel, oricât de bună ar fi viața lor, trebuie să se aștepte mereu la nenorociri și praguri greu de trecut. Vor avea parte de noroc și de multe bucurii, dar vor fi și loviți de necazuri. Nu des, însă vor fi unul sau două destul de greu de suportat.

Scorpion

Cele trei ființe magice au sosit la capul Scorpionilor puse pe fapte mari. Le-au urat nativilor succes profesional dar și multă muncă pentru a atinge cele mai înalte culmi. Totuși, nu le-au urat și bani. Astfel că, indiferent cât ar câștiga nativii, nu se pot bucura prea mult de ei.

Din nefericire, nu putem vorbi despre aceeași generozitate și pe plan amoros: nativii trăiesc pasiuni mari, însă simt mereu că le lipsește ceva.

Săgetător

Săgetătorii au primit multe urări de bine: curaj, ambiție, inteligență și veselie. Reprezentanții au parte de întreg buchetul în viața lor: bani, noroc, frumusețe și iubire, sunt una dintre cele mai norocoase semne din zodiac.

Capricorn

Ursitoarele au fost darnice cu nativii acestei zodii atunci când vine vorba despre inteligență și frumusețe fizică. Cu toate acestea, nativii nu sunt prea norocoși în dragoste sau din punct de vedere financiar. Oricât de mult ar trage pentru a reuși pe aceste două planuri, parcă ceva le pune piedici în cale, astfel că, ating cu greu obiectivele propuse.

Vărsător

Vărsătorilor li s-a urat la naștere originalitate, creativitate, inteligență și noroc. Spre deosebire de alte zodii, ei nu trebuie să se zbată prea mult pentru a reuși în viață. Pur și simplu li se aprinde un beculeț în fața lor și sunt îndrumați spre o oportunitate ce le poate aduce multe beneficii dacă știu să profite la timp de ea.

Pești

Din viața Peștilor nu lipsesc nici lucrurile bune dar nici cele rele. Ursitoarele le-au prezis noroc la bani dar ghinion în dragoste, sau invers. Niciodată nu le pot avea pe amândouă.

Dacă nativii știu să aleagă ce este mai bun din acest echilibru, vor vedea viața cu alți ochi dar, în caz contrar, se vor afla de multe ori la limita de a cădea în prăpastia depresiei.

Nimeni nu scapă de prezicerile Ursitoarelor, fie ele pozitive sau negative. Astfel putem explica mai ușor de ce, orice am face uneori, nu reușim să rezolvăm problemele care nu ne dau pace.

Acest lucru este un motiv în plus pentru care ar trebui să „stoarcem” la maxim norocul pe care îl avem câteodată.

Citește și