I-a livrat mâncare lui Gigi Becali și a rămas uimit! Câți bani a putut să-i dea latifundiarul bacșiș unui tânăr!

Un curier s-a filmat după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali și le-a dezvăluit urmăritorilor câți bani a primit bacșiș. Tânărul a mărturisit că este cea mai mare sumă care i s-a oferit vreodată.

Nu este o noutate faptul că Gigi Becali este un om generos. Latifundiarul din Pipera a donat pentru numeroase cauze nobile, însă nimeni nu se aștepta să fie la fel de darnis și cu cei care livrează mâncarea. Un tânăr a dezvăluit ce bacșiș a primit de la patronul FCSB.

Câți bani a primit un tânăr după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali? A primit cel mai mare bacșiș din viața lui
Un tânăr care lucrează ca și livrator la o firmă cunoscută, s-a filmat după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali și a publicat videoclipul pe TikTok.

Ceea ce a vrut aceasta să evidențieze, de fapt, nu a fost locul în care se afla, ci suma de bani pe care a primit-o bacșiș de la patronul FCSB.

Este bine-cunoscut faptul că, de-a lungul anilor, latifundiarul din Pipera a făcut numeroase donați pentru cauze nobile, însă puțin sunt cei care se așteptau ca acesta să fie la fel de generos și cu oamenii care îi livrează diferite produse acasă.

Astfel, tânărul a susținut că a primit de la Gigi Becali o bancnotă de 200 de euro, cea mai mare sumă de bani pe care i-a oferit-o vreodată un client.

Citește și