oi detalii despre cazul cutremurător de la Gura Portiței

Cei doi soți găsiți fără viață păreau să aibă o un trai frumos, lipsit de griji. Cu toate acestea, dincolo de ușile închise,

realitatea din viața Violetei era departe de a fi lipsită de provocări și nu era nici pe departe atât de roz pe cât am putea crede! Iată detaliile!

Noi detalii despre cazul cutremurător de la Gura Portiței

In fiecare an, Gura Portitei devine gazda a mii de turiști care vin aici pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețea

naturii. Totuși, recenta tragedie ce a avut loc în această stațiune de pe litoralul românesc a șocat

întreaga țară și a scos la iveală detalii tulburătoare din viața unui cuplu aparent fericit.

Duminică, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit pe plajă, iar soția sa a fost găsită decedată la aproximativ două kilometri distanță de complexul turistic unde cei doi erau cazați. Potrivit informațiilor furnizate de Tulcea Noastră, Violeta prezenta răni în zona gâtului, sugestive pentru un act de violență.

Cei doi soți, identificați ca fiind Viorel și Violeta, în vârstă de aproximativ 45 de ani, aveau o reședință în comuna Todirești din județul Iași. Se pare că se aflau într-o scurtă vacanță în Gura Portiței și trebuiau să plece de la unitatea de cazare duminică la prânz. Cu toate acestea, când personalul complexului a observat că cei doi nu eliberează camera la ora stabilită, au început să bănuiască că se petrece ceva neobișnuit.

Conform declarațiilor unui membru al familiei, Viorel era un individ violent și agresiv, care și-a terorizat soția ani de zile. Această situație, combinată cu conflicte financiare și probleme personale, a creat o atmosferă tensionată în cuplu. Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul ar fi fost internat anterior în cadrul instituției Socola, pentru a-și rezolva problemele de comportament. Cu toate acestea, nu există încă confirmări oficiale din partea personalului medical.

Viorel ar fi planificat cu atenție uciderea soției sale
După cercetările inițiale, anchetatorii au ajuns la concluzia că Viorel ar fi avut planuri bine puse la punct pentru a-și ucide soția. Cei doi soți erau căsătoriți de mai mulți ani și crescuseră împreună trei fiice. Familia lor era una aparent fericită, iar cei doi soți păreau a avea o relație solidă.

Viorel lucra la o companie producătoare de vinuri, în timp ce Violeta se ocupa de gospodărie și de creșterea celor trei fiice. Deși păreau un cuplu cumsecade, realitatea din spatele ușilor închise era departe de a fi roz. Potrivit informațiilor furnizate de ZiaruldeIasi, Viorel era un individ violent și agresiv, care și-a terorizat soția ani de zile.

Tragedia care a avut loc în Gura Portiței nu a fost una accidentală sau spontană. Medicii legiști au constatat că Violeta a încercat să lupte pentru supraviețuire după ce soțul ei a atacat-o. Echipele de investigație suspectează că Viorel a planificat cu atenție acest act de violență, făcând din tragedia de la Gura Portiței un incident premeditat.

Tragedia de la Gura Portiței a șocat întreaga țară și a scos la iveală o altă fațetă a realității din viețile unor oameni aparent fericiți. Este important ca astfel de cazuri să fie aduse în atenția publicului și să se ia măsuri pentru prevenirea și combaterea violenței în familie.

Citește și