Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a îmbătrânit vizibil și a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Celebra actriță din serialul Melrose Place, s-a transformat complet. Din tipa extrem de sexy și rea, Heather a ajuns să fie de nerecunoscut.
Timpul și situațiile din ultima periodă și-au pus amprenta asupra ei.
Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a îmbătrânit vizibil și a pierdut lupta cu kilogramele FOTO
Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Ajunsă la vârsta de 59 deani, Heather Locklear s-a transformat complet.
De-a lungul timpului, celebra actriță s-a confruntat cu depresia, alcoolismul, violența domestică, iar toate acestea și-au pus amprenta asupra vieții sale dar și asupra fizicului ei.
Din blonda sexy din serialul Melrose Place, Heather s-a transformat într-o persoană îmbătrânită care a pierdut lupta cu kilogramele.
Actrița nu s-a împăcat cu gândul că îmbătrânește, motiv pentru care a apelat la numeroase intervenții estetice, iar acest lucru i-a înrăutățit și mai rău fizicul. Cu siguranță, Heather a fost una dintre cele mai râvnite blonde din anii ’90, având o frumsețe aparte.
Heather a făcut parte din distribuția serialului Melrose Place, care a rulat din 1993 până în 1999. Cu toate că a mai avut alte proiecte cinematografice, Heather nu a mai cunoscut succesul din Melrose, unde a fost o adevărată divă.
Recent, vedeta a fost surprinsă în timp ce se afla pe străzile din Los Angeles, alături de logodnicul ei, Chris Heisser. Actrița a pierdut lupta cu kilogramele, dar și un chip distrus de operațiile estetice.
În trecut, Heather s-a confruntat cu probleme mari cu dependența de droguri și alcool, motiv pentru care a ajuns de mai multe ori la închisoare, fiind și internată la clinici de dezintoxicare.
În 2019, un judecător a decis ca actrița să fie internată într-un sanatoriu, pentru că a fost violentă față de actualul iubit.
Best quality available) In this handout photo provided by the Ventura County Sheriffs Office, actress Heather Locklear is seen in a police booking photo after her arrest on two counts of misdemeanor battery on a police officer and EMT June 24, 2018 in Ventura, California. (Photo by Ventura County Sheriffs Office via Getty Images)
Citește și