Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea . Cum a reacționat

Grațiela și Andrei Duban sunt căsătoriți de aproape zece ani, însă actorul a făcut eforturi pentru a intra în… grațiile soției sale.
Aceasta fusese avertizată că lui Andrei îi fug ochii după femei, însă în timp și-a dat seama că este un familist convins, chiar dacă mai păstrează în laptop poze cu femei goale.
Grațiela Duban a povestit La Măruță că i-a găsit soțului ei, Andrei, o poză cu Andreea Mantea goală. Actrița a dezvăluit că acesta nu a vrut să șteargă poza, însă coincidență sau nu, în ziua de astăzi nu mai are acel laptop.
Momentul s-a petrecut când Grațiela abia îl cunoscuse pe soțul ei, iar Andreea Mantea încă nu formase un cuplu cu Cristi Mitrea.
Când Măruță a întrebat-o pe soția lui Duban dacă acesta a fost iubitul Andreei, Grațiela nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această variantă.
Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală, era înainte de Mitrea. Am fost în Amsterdam pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: du-te, mă, să te faci de râs și la alea. Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul’, a declarat Grațiela Duban.
Cătălin Măruță a provocat-o pe Grațiela Duban să spună ce crede despre mai multe vedete de sex feminin de la noi și să aleagă o potențială soție pentru Duban, în cazul în care cei doi nu ar mai fi împreună.
Dacă Andreea Bănică și Anna Lesko sunt prea focoase pentru el, Lora ar fi soția ideală. „Nu face față la Andreea bănică, e prea focoasă.
Andreea Marin nu s-ar potrivi cu el. Mereu îmi zice că defectul ei că pare așa că e un pic falsă. Cu Raicu, un pic așa, să simtă și el gustul. Nu îi plac fetele triste. Cu Lesko? Hai, de 10 ori și gata! Andreea Bănică e mic copil pe lângă Anna Lesko.
Singurul defect al Antoniei este Alex Velea. Cred că ar fi gelos. Eu am știut cum să îl iau și să rezolv această problemă. La Bianca Drăgușanu scârțâie treaba.
Nu are atâția bani ca să o întrețină. Hai o lună, cu credit. Iulia Albu… nu. Nu l-ar lăsa să își vadă copilul, în caz de divorț. La Lora… I-ar plăcea foarte tare posteriorul ei. L-aș vedea căsătorit cu ea.
Pe Mădălina Ghenea aș primi-o și acum în familia noastră, cu brațele deschise. Mihaela Rădulescu, nu. La fel ca la Adelina Pestrițu, prea multe relații la televizor.
El are niște probleme cu carburatorul. Cu cât îl folosești mai rar, cu atât mai bine’, a dezvăluit, cu umor, soția lui Andrei Duban, potrivit fanatik.ro.
Citește și