Gestul disperat făcut de Oana Lis! Cere ajutorul oamenilor: „I-am promis că voi fi alături de el”

Oana Lis este disperată! Trece prin clipe cumplite deoarece soțul ei are mari probleme de sănătate.
În prezent, fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, așa că soția lui le-a cerut oamenilor ajutorul pentru a-și putea salva bărbatul.
Ultima Oră
11:36 – Pregătiți-vă pentru ce e mai rău! S-a anunțat ce urmează să se întâmple: Va dura câțiva ani
11:24 – Alina Kasprovschi, îngerul care se îngrijește de plămânii bucureștenilor
11:12 – Veste șoc despre Alexandru Arșinel! Anunțul cumplit venit chiar acum: Nu putem spune dacă mai trăieşte
11:00 – Mirel Curea, dezlănțuit! Despre tablagii de presă și pișcotarii moraliști (VIDEO)
10:48 – Cutremur financiar la nivel mondial! Decizia care aruncă în aer lumea finanțelor
10:36 – Ucraina a intrat în incapacitate de plată
10:24 – Nenorocirea care a lovit crunt toată România! Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva
Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur
În prezent, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate, care îl împiedică să se poată deplasa singur. De câteva zile, acesta se află într-un scaun cu rotite. Deși trece prin momente grele, soția sa îi este alături.
Rușinată, Oana Lis le-a cerut ajutorul oamenilor pentru a putea strânge bani ca să poată plăti tratamentul de care are nevoie soțul ei.
Menționăm că singurul venit al celor doi este pensia de primar al lui Viorel Lis, bani însuficienți pentru a se descurca acum.
„Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui.
Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă.
Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate
merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici în trei oameni nu-l putem căra în
brațe, nu am stiut cât de scumpă e o recuperarea făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața.
Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni.
Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat”, a scris joi Oana Lis pe pagina ei de Facebook.
Oana Lis și-a vândut verighetele ca să îi cumpere scaun cu rotile lui Viorel Lis
Amintim că, miercuri după-amiaza, Oana Lis a făcut alt gest din iubire pentru soțul ei.
Femeia a recunoscut că a fost nevoită să își lase verigheta la un amanet pentru a-i putea cumpăra lui Viorel Lis un cărucior cu rotile.
„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea…”, a scris miercuri Oana Lis pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu vergheta ei.
Citește și