Gabriela Cristea e „femme fatale” a showbiz-ului nostru. Cu câți bărbați celebri s-a iubit, de fapt

Bărbații din viața Gabrielei Cristea au fost mai mereu prezenți în ziarele de cancan.
Unele din relațiile pe care le-a avut aceasta s-au încheiat cu un adevărat show mediatic cum a fost și în cazul relației cu Marcel Toader.

În cele din urmă se pare că prezentatoarea tv și-a găsit liniștea în brațele lui Tavi Clonda. În trecut, aceasta reușea să încingă mințile bărbaților cu pictoriale incendiare.

Cine au fost bărbații din viața Gabrielei Cristea
Relațiile pe care și le-a asumat Gabriela Cristea au fost în număr de trei, cu toate acestea gurile rele spun că vedeta ar fi avut un număr mult mai mare de iubiți. Prima relație de care publicul larg a aflat este cea cu Bogdan Santea. Relația a ajuns în centrul atenției atunci când tatăl vedetei a declarat în presă că Gabriela ar fi fugit de acasă la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat cu Bogdan.

La acel moment iubitul vedetei lucra în televiziune. În prezent acesta activează în domeniul comunicării.

Imediat după această relație, Gabriela Cristea a format un cuplu cu regretatul Marcel Toader. Aceștia au fost căsătoriți și au divorțat în anul 2013, cu mare scandal. Despărțirea nu s-a produs în termeni amiabili, iar vreme îndelungată cei doi și-au aruncat jigniri și acuzații grave.

Cel care încheie lista bărbaților din viața Gabrielei Cristea este Tavi Clonda, soțul actual al acesteia. Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile, s-au căsătorit și au împreună două fetițe. Cei doi s-au întâlni pe platourile de filmare de la Kanal D și l-a scurt timp au format un cuplu.

Citește și