Florin Piersic, declaratii transante dupa ce a fost criticat ca apare alaturi de Cristian Pomohaci

Florin Piersic a facut declaratii transante dupa ce a fost criticat ca apare intr-o filmare alaturi de Cristian Pomohaci.

Inregistrarea in care cei doi se schimonosesc in fel si chip, in timp ce se afla la o terasa din Cluj-Napoca, a fost postata de preotul caterisit pe contul lui de YouTube.

Controversatul cantaret de muzica populara il considera pe marele actor membru al familiei lui si isi exprima admiratia fata de el de fiecare data cand are ocazia.

Florin Piersic, declaratii transante dupa ce a fost criticat ca apare alaturi de Cristian Pomohaci

Florin Piersic este extrem de dezamagit de cei care l-au criticat ca a acceptat sa fie filmat si fotografiat in compania fostului preot Cristian Pomohaci. Revoltat, indragitul actor a

asternut pe o retea de socializare gandurile sale, dupa ce a fost “forfecat in fel si chip, analizat si judecat”, si a subliniat ca el si artistul nu sunt prieteni de sprit si ca l-a intalnit pentru prima si ultima data la sfarsitul lunii trecute

“Deschid pagina de Facebook si sunt intrebat: «La ce te gandesti, Florin?». Va spun eu la ce ma gandesc. O viata intreaga, am cautat sa va spun lucruri frumoase, sa va bucur, sa va aduc

speranta in suflet, sa va descretesc fruntile prea incarcate uneori de griji. Am ajuns astazi, la 83 de ani, sa fiu forfecat in fel si chip si analizat si judecat, de cine ma rog?!

Era o vreme cand ziaristii erau respectati. Faceau parte dintr-o clasa de intelectuali si nu o data din randurile lor se remarcau eseisti, poeti, scriitoride valoare.

Astazi, va las pe voi, cei ce cititi aceste randuri sa le apreciati…«calitatea».

Aflu de prin ziare ca sunt fotografii si o filmare cu mine si Pomohaci, ca suntem nu numai buni prieteni «de sprit», ci sunt un membru al familiei lor si tot asa.

Mai intai de toate, eu n-am fost prieten «de sprit» cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu spritul si cu restaurantele si asta va pot spune toti colegii mei, care mai sunt in viata.

Nu cred ca in toata viata mea am baut mai mult de cinci sticle cu vin. In al doilea rand, pe Pomohaci l-am intalnit atunci pentru prima data si cred si ultima. De unde pana unde «mare prietenie»?!

Citește și